2010-06-21 12:08:01• hírek • Szatmar.ro

Kihirdetjük első nyertesünket

A világbajnokság nem csak a meccsek miatt okoz kellemes perceket.

Ha már négy évet kell várni az éppen következő labdarúgó világbajnokságra, a Szatmár.ro portál úgy döntött, olvasóit megajándékozza egy olyan élménnyel, ami fokozza az esemény okozta örömet. Ebben segítségünkre sietett a Chilly Csárda Étterem is, amely felajánlott hetente egy ajándékutalványt, amellyel egy sörözéssel/vacsorával kötheted össze a meccsnézést 150 lej értékben.

Ehhez nem kellett más tenni, mint helyesen válaszolni a feltett két kérdésre, ezt pedig telefonszámod kíséretében elküldeni a jatek@szatmar.ro címre.

Az első héten arra voltunk kíváncsiak, melyik az a két játékos, aki a legtöbb világbajnokságon léphetett pályára, valamint hogy Hollandia, esetleg Brazília lő-e több gólt az első héten. A mexikói Antonio Cabrajal és a német Lothar Mattheus öt világbajnokságon is részt vehettek, ezzel ők a rekorderek. Brazília pedig öt gólt szerezve megelőzte a három találatig jutó Hollandiát, így hát ez volt a helyes válasz.

Az első héten jól válaszolók közül pedig Juhos Peleskei Emesének kedvezett Fortuna istenasszony, így neki kívánunk kellemes perceket a Chilly Csárdában Étterem eltöltendő, vacsorával összekötött meccsnézés során. Telefonos egyeztetés után a szerkesztőségünkben veheti majd át nyereményét.

Köszönjük, hogy velünk játszottak, a többieknek pedig sok sikert kívánunk a következő három hét során!! Az aktuális kérdéseket itt találhatják meg játékos kedvű olvasóink!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: